zaterdag, mei 21, 2022
12.4 C
Rotterdam
zaterdag 21 mei 2022

Man met vuurwapen aangehouden na melding huiselijk geweld Rotterdam Pendrecht

- advertentie -

Rotterdam – Zondagochtend hielden agenten een 31-jarige man aan voor huiselijk geweld in de wijk Pendrecht. Dit gebeurde via een BTGV (een speciale benaderingstechniek voor gevaarlijke verdachten) omdat er een vuurwapen gezien zou zijn.

 

Zondag rond 10.30 uur kwamen politieagenten op de melding af dat een man een vrouw mishandelde in Rotterdam Charlois. De man liep net richting de kelder toen de agenten binnenkwamen. Volgens het slachtoffer had hij een vuurwapen bij zich. De politiemensen twijfelden daarom niet en voerden een BTGV uit op de verdachte. Er zat na fouillering geen vuurwapen in zijn broekzakken, echter wel in zijn tas. De Rotterdammer is meteen meegenomen en zit vast.


Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp+31103070855 of Mailredactie@nieuwsopbeeld.nl


 

- Advertisement -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,211VolgersVolg
- advertentie -