zaterdag, mei 21, 2022
12.4 C
Rotterdam
zaterdag 21 mei 2022

Vluchtende verdachte niet veilig voor politiehond Lamartinestraat Rotterdam

- advertentie -

Rotterdam – Een verdachte van inbraak dacht op 30 juli slim te zijn door zich in een achtertuin aan de Lamartinestraat voor agenten te verstoppen. De 18-jarige Rotterdammer had niet gerekend op een politiehond die de man binnen een paar minuten feilloos wist te vinden.

 

Rond 4.50 uur werden meerdere agenten gestuurd naar de Dumasstraat, waar op dat moment in een woning ingebroken zou worden. De agenten kamden de omgeving uit , maar troffen geen huis aan waar ongenode gasten waren binnen geweest. Twee of drie mannen die in een steegje tussen de Lamartinestraat en Molièreweg liepen, zagen de agenten wél. Ze maakten zich bij het zien van de politie direct uit de voeten en lieten allerlei inbrekersgereedschappen, sieraden en een spelcomputer achter.

Verstopt
Eén van hen wist te ontsnappen, maar de agenten gaven niet op. Zij haalden er een hondengeleider bij die al zoekend luidkeels riep dat hij de hond zou inzetten. De verdachte dacht kennelijk dat het dier hem niet zou opsporen, maar niets was minder waar. De hond vond de man verstopt tussen een schuurtje en een heg en beet hem in zijn been. De man werd gearresteerd en is naar het ziekenhuis gebracht. Daar werd hij aan zijn bijtwond behandeld, waarna hij alsnog mee naar het bureau kon.
De politie zoekt uit waar de aangetroffen sieraden en spelcomputer thuishoren.


Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp+31103070855 of Mailredactie@nieuwsopbeeld.nl


 

- Advertisement -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,211VolgersVolg
- advertentie -