zaterdag, mei 28, 2022
14.8 C
Rotterdam
zaterdag 28 mei 2022

Brand in meterkast van Het Potlood Kolk Rotterdam

- advertentie -

Rotterdam – Op de twaalfde verdieping van flatgebouw Het Potlood aan de Kolk in Rotterdam is dinsdagmorgen brand ontstaan in een meterkast. De brandweer was snel ter plaatse en inmiddels was er sprake van flink wat rook. 

De brandweer ontruimde een aantal verdiepingen van het gebouw en wist de brand in korte tijd te blussen. Het ventileren gaat nog enige tijd in beslag nemen, pas als er geen koolmonoxide meer wordt gemeten mogen de bewoners weer terug naar huis. Hoe groot de schade is, is op dit moment nog onbekend.


Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp+31103070855 of Mailredactie@nieuwsopbeeld.nl


 

- Advertisement -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,220VolgersVolg
- advertentie -