vrijdag, mei 20, 2022
11.8 C
Rotterdam
vrijdag 20 mei 2022

Melding persoon te water roept vragen op Aelbrechtskade Rotterdam

- advertentie -

Rotterdam – Woensdagmorgen 1 augustus gingen omstreeks 00:40 uur tientallen hulpverleners met spoed naar de Aelbrechtskade in Rotterdam voor een persoon te water. Eenmaal ter plaatse bleek een meisje al op het droge te zijn. Het is niet helemaal duidelijk of ze nou wel of niet in nood is geweest.

De hulpverleners van het MMT, politie, ambulance en brandweer waren in grote getale ter plaatse gekomen. Al snel bleek hun inzet niet nodig te zijn. De politie heeft een gesprek gevoerd met de betrokken persoon. Waarom de melding is gemaakt is niet bekend.

Foto’s : Jeffrey Jacobs


Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp+31103070855 of Mailredactie@nieuwsopbeeld.nl


 

- Advertisement -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,209VolgersVolg
- advertentie -