maandag, mei 23, 2022
16.1 C
Rotterdam
maandag 23 mei 2022

Van der Valk hotel ontruimd na kleine brand Krommeweg Ridderkerk

- advertentie -

Ridderkerk – In het Van der Valk hotel in Ridderkerk heeft donderdagmorgen een kleine brand gewoed in een meterkast op de eerste etage. De brand ging gepaard met wat rookontwikkeling waarop de BHV besloot het pand alvast te gaan ontruimen.

De brandweer was snel ter plaatse en wist het brandje snel te doven. Het hotel is geventileerd waarna alle gasten weer terug naar hun kamers konden. Hoe groot de schade is door de brand is niet  bekend. Stedin is ter plaatse om te kijken of deze snel kunnen herstellen.


Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp+31103070855 of Mailredactie@nieuwsopbeeld.nl


 

- Advertisement -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,214VolgersVolg
- advertentie -