Mannen gooien invalide auto op zijn kant Beemsterhoek Capelle aan den IJssel

vrijdag 3 augustus 2018 14:24

Capelle aan den IJssel – Op zondag 29 juli 2018 net na middernacht werd aan de Beemsterhoek een roodkleurige invalide auto op zijn kant gegooid. Dit werd gedaan door twéé personen waarvan de identiteit nog niet bekend is. De politie heeft wel een getuige gesproken waardoor er een signalement bekend is. Maar, iedere tip of getuigenverklaring is van groot belang voor ons.

Signalement jongen 1:
– Blank
– Rond de 25 jaar oud
– Zwart t-shirt
– Korte broek

Signalement jongen 2:
– Blank
– Rond de 25 jaar oud
– Wit t-shirt
– Korte broek

Herkent u dit signalement, heeft u iets gezien of denkt u iets te weten bel dan met 0900-8844 en vraag naar de recherche van Politie Rotterdam Oost, Basisteam IJsselland. De zaak is bekend onder het nummer 2018229446

 

0 reacties

Mannen gooien invalide auto op zijn kant Beemsterhoek Capelle aan den IJssel
Schrijver:

 

 

Capelle aan den IJssel – Op zondag 29 juli 2018 net na middernacht werd aan de Beemsterhoek een roodkleurige invalide auto op zijn kant gegooid. Dit werd gedaan door twéé personen waarvan de identiteit nog niet bekend is. De politie heeft wel een getuige gesproken waardoor er een signalement bekend is. Maar, iedere tip of getuigenverklaring is van groot belang voor ons.

Signalement jongen 1:
– Blank
– Rond de 25 jaar oud
– Zwart t-shirt
– Korte broek

Signalement jongen 2:
– Blank
– Rond de 25 jaar oud
– Wit t-shirt
– Korte broek

Herkent u dit signalement, heeft u iets gezien of denkt u iets te weten bel dan met 0900-8844 en vraag naar de recherche van Politie Rotterdam Oost, Basisteam IJsselland. De zaak is bekend onder het nummer 2018229446

 

Zwaargewonde na schietpartij Zijde Boskoop

Zwaargewonde na schietpartij Zijde Boskoop

Boskoop - In een woning aan de Zijde in Boskoop is afgelopen nacht een persoon zwaargewond geraakt na een schietpartij. Het slachtoffer raakte dusdanig zwaargewond dat hij met een spoedtransport naar het ziekenhuis is gebracht en direct moest worden geopereerd. Voor...

Auto in brand gestoken Putselaan Rotterdam

Auto in brand gestoken Putselaan Rotterdam

Rotterdam - Op de Putselaan heeft in de nacht van zaterdag op zondag een auto in brand gestaan. Bij aankomst van de brandweer stond de gehele auto al in brand en was er geen redden meer aan. De brandweer had het vuur uiteindelijk snel onder controle. De politie heeft...

Politie rijdt auto klem bij afrit A20 Moordrecht

Politie rijdt auto klem bij afrit A20 Moordrecht

Moordrecht - Politieagenten hebben zaterdagmorgen een auto klemgereden op de afrit bij Moordrecht. Bij de politie was een melding binnengekomen dat de bestuurder op de A13 een vuurwapen zou hebben laten zien aan een andere bestuurder.  De politie hield op de afrit een...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!