woensdag, juli 6, 2022
21.2 C
Rotterdam
woensdag 6 juli 2022

Politie onderzoekt gewapende overval op Kruidvat Herenstraat Rijswijk

- advertentie -

Rijswijk – De recherche doet onderzoek naar een gewapende overval op het Kruidvat aan de Herenstraat op donderdag 2 augustus. Een man met een donkere huidskleur kwam omstreeks 14.45 uur de winkel binnen en bedreigde korte tijd later het personeel met een vuurwapen.

 

Onder bedreiging van het vuurwapen kreeg de man een geldbedrag waarna hij er vandoor ging. De man liep de winkel uit en sloeg rechtsaf de Herenstraat in. Tijdens de overval waren er meerdere klanten in de winkel. De politie heeft na de overval in de omgeving gezocht naar de overvaller, maar dit leidde niet tot een aanhouding. De recherche stelt een onderzoek in naar de overval en verzoekt getuigen die nog niet met de politie gesproken hebben zich te melden via 0900 – 8844.

Signalement overvaller:
negroïde uiterlijk
ongeveer 2 meter
tussen 20 en 30 jaar
slank postuur
zwart/donkere trui/jas
donkere spijkerbroek
rode schoenen
donkerblauwe muts


Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp+31103070855 of Mailredactie@nieuwsopbeeld.nl


 

- Advertisement -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,236VolgersVolg
- advertentie -