maandag, mei 23, 2022
16.1 C
Rotterdam
maandag 23 mei 2022

Drie keer gepakt voor rijden zonder rijbewijs in 30 minuten

- advertentie -

De bestuurder van een motorscooter was vrijdagavond hardleers om te begrijpen dat hij echt geen gemotoriseerd voertuig meer mocht besturen. De man was gepakt omdat hij op zijn achterwiel door het centrum van Rotterdam reed. Tijdens controle bleek dat hij helemaal geen rijbewijs voor een motor had. Hij kreeg diverse bekeuringen en mocht zijn weg vervolgen.

Niet veel later zagen agenten de bestuurder wederom op zijn motorscooter rijden. Hij werd eveneens aan de kant gezet en kreeg wederom een bekeuring. Je zou zeggen dat een gemiddeld persoon de boodschap dan wel heeft begrepen, echter binnen een half uur werd hij voor de derde keer gepakt maar dan voor het rijden zonder rijbewijs in een auto. Na de derde keer is hij niet meer gespot. Hij zal zich in ieder geval in de rechtbank moeten gaan verdedigen voor zijn daden.


Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp+31103070855 of Mailredactie@nieuwsopbeeld.nl


 

- Advertisement -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,214VolgersVolg
- advertentie -