zaterdag, mei 21, 2022
17.4 C
Rotterdam
zaterdag 21 mei 2022

Fietsster zwaar gewond na aanrijding door busje Lombardstraat Dordrecht

- advertentie -

Dordrecht – Een 54-jarige fietsster uit Dordrecht is vanmorgen op de Lombardstraat ernstig gewond geraakt nadat zij was aangereden door een achteruitrijdend busje. De 23-jarige automobilist uit Breda is meegenomen voor verhoor.

 

De automobilist die op de Lombardstraat, een eenrichtingsweg,  reed werd geconfronteerd met een paal in de weg. Deze paal markeert  het voetgangersgebied . De man reed vervolgens achteruit en zag daarbij het slachtoffer over het hoofd. Zij raakte zwaar gewond en is met een spoedtransport overgebracht naar een ziekenhuis. De echtgenoot van het slachtoffer die getuige was van de aanrijding krijgt de hulp die hij nodig heeft.


Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp+31103070855 of Mailredactie@nieuwsopbeeld.nl


 

- Advertisement -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,212VolgersVolg
- advertentie -