zondag, mei 29, 2022
10 C
Rotterdam
zondag 29 mei 2022

Accudief komt niet ver met lokscootmobiel Strickledeweg Rotterdam

- advertentie -

Rotterdam – Na uitgebreid onderzoek heeft de politie donderdag 26 juli een verdachte van diefstal van scootmobielen aangehouden. Hij was actief in Schiedam en Rotterdam-West bij locaties waar veel ouderen wonen. De 42-jarige man zonder vaste woonplaats is vorige week voorgeleid en zit nog minimaal een week vast.

 

De politie merkte vanaf begin juni een stijging van diefstal van de invalidewagens, of de accu’s hieruit, in korte tijd ontvingen zij zo’n 17 aangiften. In het onderzoek gebruikte de rechercheurs een ‘lokscootmobiel,’ om de dader te pakken te krijgen. En met succes: donderdag 26 juli  betrapte de politie de man op heterdaad, terwijl hij op de Strickledeweg in Rotterdam probeerde nogmaals zijn slag te slaan. De politie denkt dat de man betrokken is bij nog tien diefstallen en mogelijk nog veel meer.

De man sloopte de accu’s uit de gestolen scootmobielen om ze vervolgens door te verkopen.


Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp+31103070855 of Mailredactie@nieuwsopbeeld.nl


 

- Advertisement -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,222VolgersVolg
- advertentie -