zaterdag, mei 21, 2022
12.9 C
Rotterdam
zaterdag 21 mei 2022

Politie zoekt getuigen mishandeling Scheveningseslag Den Haag

- advertentie -

Den Haag – De recherche van bureau Scheveningen zoekt getuigen van een mishandeling donderdag 2 augustus 2018 rond 00:45 uur op de Scheveningseslag, ter hoogte van de trap “Beelden aan Zee”.

Een 21-jarige man uit Rijswijk stond daar met een aantal anderen spullen in een auto te laden toen er twee mannen die daar op de trap zaten wat naar hen riepen.

Een 27 -jarige man uit Honselersdijk liep op de twee af en ging een gesprek aan. Dat liep al snel uit op een woordenwisseling en kort daarop in een vechtpartij waarbij drie mannen gewond raakten. De man die de twee op de trap aansprak kreeg een duw. Hij viel van de trap af en brak daarbij zijn been.

Twee vrienden van het slachtoffer, beiden 26 jaar oud en afkomstig uit Delft, raakten bij de vechtpartij ook gewond. Eén brak zijn duim en had een scheur in zijn kaak, de ander kneusde zijn duim. De twee mannen die op de trap zaten reden weg op één scooter die een blauwe kentekenplaat had. De ene man was dun, de ander wat gezetter. De dikkere man droeg een trainingspak en had kort haar. Degene die wat dunner was droeg een petje.

Getuigen gezocht
De recherche is op zoek naar informatie en naar getuigen. Heeft u iets gezien of gehoord neem dan contact op via 0900-8844. Liever anoniem? Bel dan 0800-7000.


Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp+31103070855 of Mailredactie@nieuwsopbeeld.nl


 

- Advertisement -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,211VolgersVolg
- advertentie -