Vrouw met pruik op overvalt het Kruidvat Eudokiaplein Rotterdam

zaterdag 11 augustus 2018 21:58

ROTTERDAM – Zaterdagavond 11 augustus rond 20.50 uur heeft een gewapende overval plaatsgevonden op een filiaal van het Kruidvat aan het Eudokiaplein in Rotterdam.

De dader een 20-jarige dunne vrouw van ongeveer 1.65 cm groot met een pruik op en een petje is na de overval weggelopen in de richting van de Voorburgstraat. Zij is met een onbekende buit gevlucht. De politie heeft bij aankomst meteen een klopjacht geopend. Het team van de Forensische Opsporing doet onderzoek. Voor zover bekend is de dader nog niet aangehouden.

 

0 reacties

Vrouw met pruik op overvalt het Kruidvat Eudokiaplein Rotterdam
Schrijver:

 

 

ROTTERDAM – Zaterdagavond 11 augustus rond 20.50 uur heeft een gewapende overval plaatsgevonden op een filiaal van het Kruidvat aan het Eudokiaplein in Rotterdam.

De dader een 20-jarige dunne vrouw van ongeveer 1.65 cm groot met een pruik op en een petje is na de overval weggelopen in de richting van de Voorburgstraat. Zij is met een onbekende buit gevlucht. De politie heeft bij aankomst meteen een klopjacht geopend. Het team van de Forensische Opsporing doet onderzoek. Voor zover bekend is de dader nog niet aangehouden.

 

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!