Getuigen gezocht ontploffing Noordsingel Rotterdam

maandag 13 augustus 2018 14:03

Rotterdam – Een ontploffing van een nog onbekend projectiel zorgde vannacht voor flinke schade in een portiek van een woning aan de Rotterdamse Noordsingel. Door de klap is het portiek vernield en sneuvelden verschillende ruiten in de omgeving. De politie zoekt getuigen.

Rond kwart over twee werden omwonenden van een pand aan de Noordsingel ruw gewekt door een fikse klap. Een nog onbekend projectiel was tot ontploffing gebracht in een portiek. Deuren werden ontzet en ramen sneuvelden. Door de Forensische Opsporing is een sporenonderzoek verricht.

Getuigen en filmmateriaal
Agenten hebben al verschillende personen in de directe omgeving gesproken. Heeft u nog niet met de politie gesproken en heeft u informatie of beeldmateriaal, belt u dan met 0900-8844. Iedere aanwijzing, hoe klein ook, kan het onderzoek verder helpen!

 

0 reacties

Getuigen gezocht ontploffing Noordsingel Rotterdam
Schrijver:

 

 

Rotterdam – Een ontploffing van een nog onbekend projectiel zorgde vannacht voor flinke schade in een portiek van een woning aan de Rotterdamse Noordsingel. Door de klap is het portiek vernield en sneuvelden verschillende ruiten in de omgeving. De politie zoekt getuigen.

Rond kwart over twee werden omwonenden van een pand aan de Noordsingel ruw gewekt door een fikse klap. Een nog onbekend projectiel was tot ontploffing gebracht in een portiek. Deuren werden ontzet en ramen sneuvelden. Door de Forensische Opsporing is een sporenonderzoek verricht.

Getuigen en filmmateriaal
Agenten hebben al verschillende personen in de directe omgeving gesproken. Heeft u nog niet met de politie gesproken en heeft u informatie of beeldmateriaal, belt u dan met 0900-8844. Iedere aanwijzing, hoe klein ook, kan het onderzoek verder helpen!

 

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!