Meerdere aanhoudingen na inbraken in de regio Den Haag

Date:

Deel bericht:

Den Haag – Agenten hielden afgelopen weekend meerdere verdachten aan bij drie inbraken in de regio.

 

- Advertisement -

Brilduikerhof Delft 
Agenten kregen vrijdagavond 10 augustus omstreeks 21.15 uur de melding dat één of meerdere personen probeerde in te breken in een woning aan het Brilduikerhof. Toen agenten bij de woning aan kwamen sloeg één persoon op de vlucht. Tijdens zijn vluchtpoging gooide hij een schroevendraaier weg. Hij werd na een korte achtervolging aangehouden en overgebracht naar het politiebureau. Het gaat om een 34-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats.

Duke Ellingtonstraat
Op vrijdagavond 10 augustus was het ook raak in de Duke Ellingtonstraat in Den Haag. Agenten kregen toen rond 22.15 uur de melding dat er werd ingebroken in een woning. Twee personen konden als verdachten van de inbraak worden aangehouden. Het gaat om twee mannen uit Den Haag van 43 en 45 jaar oud. In de buurt van de inbraak werd inbrekerswerktuig aangetroffen. De twee zijn overgebracht naar het politiebureau voor verhoor.

Thorbeckelaan
Op zondag 12 augustus werd er rond 03.00 uur melding bij de politie gemaakt van een inbraak in een bedrijfspand aan de Thorbeckelaan. Een getuige zag een man met spullen weglopen bij het pand. Deze persoon vertrouwde de situatie niet en belde direct 112. Op basis van het signalement kon op de Dedemsvaartweg een 36-jarige Hagenaar in zijn auto worden aangehouden. In het voertuig van de man werd inbrekerswerktuig aangetroffen. Ook hij is overgebracht naar het politiebureau voor verhoor.

- Advertisement -
spot_img

Gerelateerd

Dronken zwangere vrouw zet Burger King in Den Haag op stelten

DEN HAAG - In het centrum van Den Haag heeft een zwangere vrouw samen met een andere vrouw...

Dode na aanrijding met tram in Den Haag

Den Haag - Zondagavond 24 maart is een persoon overleden na een aanrijding met een tram. Dit gebeurde...

Overleden Hagenaar aangetroffen na vermeende schietpartij in Voorburg

Voorburg – Donderdag 21 maart is een 19-jarige Hagenaar overleden aangetroffen in een woning aan de Van Barbansonstraat...

Brandend voorwerp gegooid naar Israëlische ambassade in Den Haag, verdachte aangehouden

Den Haag - Donderdag 21 maart heeft de politie een verdachte aangehouden, nadat hij een brandend voorwerp zou...