vrijdag, mei 27, 2022
14.1 C
Rotterdam
vrijdag 27 mei 2022

Meerdere aanhoudingen na inbraken in de regio Den Haag

- advertentie -

Den Haag – Agenten hielden afgelopen weekend meerdere verdachten aan bij drie inbraken in de regio.

 

Brilduikerhof Delft 
Agenten kregen vrijdagavond 10 augustus omstreeks 21.15 uur de melding dat één of meerdere personen probeerde in te breken in een woning aan het Brilduikerhof. Toen agenten bij de woning aan kwamen sloeg één persoon op de vlucht. Tijdens zijn vluchtpoging gooide hij een schroevendraaier weg. Hij werd na een korte achtervolging aangehouden en overgebracht naar het politiebureau. Het gaat om een 34-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats.

Duke Ellingtonstraat
Op vrijdagavond 10 augustus was het ook raak in de Duke Ellingtonstraat in Den Haag. Agenten kregen toen rond 22.15 uur de melding dat er werd ingebroken in een woning. Twee personen konden als verdachten van de inbraak worden aangehouden. Het gaat om twee mannen uit Den Haag van 43 en 45 jaar oud. In de buurt van de inbraak werd inbrekerswerktuig aangetroffen. De twee zijn overgebracht naar het politiebureau voor verhoor.

Thorbeckelaan
Op zondag 12 augustus werd er rond 03.00 uur melding bij de politie gemaakt van een inbraak in een bedrijfspand aan de Thorbeckelaan. Een getuige zag een man met spullen weglopen bij het pand. Deze persoon vertrouwde de situatie niet en belde direct 112. Op basis van het signalement kon op de Dedemsvaartweg een 36-jarige Hagenaar in zijn auto worden aangehouden. In het voertuig van de man werd inbrekerswerktuig aangetroffen. Ook hij is overgebracht naar het politiebureau voor verhoor.


Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp+31103070855 of Mailredactie@nieuwsopbeeld.nl


 

- Advertisement -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,222VolgersVolg
- advertentie -