Politie nog steeds op zoek naar vrouwelijke overvaller Kruidvat Eudokiaplein Rotterdam

dinsdag 14 augustus 2018 15:29

Rotterdam – De politie is op zoek naar een vrouw, die zaterdagavond 11 augustus na sluitingstijd een drogisterij aan het Eudokiaplein in Rotterdam heeft overvallen. De overvaller liet zich insluiten in de winkel, bedreigde het nog aanwezige personeel met een vuurwapen en ging er vandoor met een flinke som geld.

Ondanks het snel verspreiden van het signalement is de overvaller nog niet gevonden. Het gaat om een vrouw van rond de 20 jaar, dun, rond de 1.65. De overvaller droeg tijdens de overval een petje en liep weg vanaf de winkel aan het Eudokiaplein in de richting van de Voorburgstraat.

Heeft u informatie?
Heeft u informatie die de politie kan helpen bij het vinden van deze dader? Bel dan met 0900-8844. Uw tip anoniem melden kan ook, via Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000.

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Politie nog steeds op zoek naar vrouwelijke overvaller Kruidvat Eudokiaplein Rotterdam
Schrijver:

 

 

Rotterdam – De politie is op zoek naar een vrouw, die zaterdagavond 11 augustus na sluitingstijd een drogisterij aan het Eudokiaplein in Rotterdam heeft overvallen. De overvaller liet zich insluiten in de winkel, bedreigde het nog aanwezige personeel met een vuurwapen en ging er vandoor met een flinke som geld.

Ondanks het snel verspreiden van het signalement is de overvaller nog niet gevonden. Het gaat om een vrouw van rond de 20 jaar, dun, rond de 1.65. De overvaller droeg tijdens de overval een petje en liep weg vanaf de winkel aan het Eudokiaplein in de richting van de Voorburgstraat.

Heeft u informatie?
Heeft u informatie die de politie kan helpen bij het vinden van deze dader? Bel dan met 0900-8844. Uw tip anoniem melden kan ook, via Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000.

 

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!