maandag, mei 23, 2022
16.1 C
Rotterdam
maandag 23 mei 2022

Veroordeelde man met nog 296 dagen celstraf te goed aangehouden Vlaskamp Den Haag

- advertentie -

Den Haag – Het EVA-team van de eenheid Den Haag hield dinsdag 14 augustus een 38-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats aan op het Vlaskamp. De man moet nog een gevangenisstraf van 296 dagen uitzitten.

 

De man werd in maart 2018 veroordeeld voor een zedendelict en mishandeling.

Actief opsporen en aanhouden veroordeelden
Het zogenoemde EVA-team – EVA staat voor Executie Vonnissen Afgestraften – van de politie-eenheid Den Haag spoort veroordeelden op die zich proberen te onttrekken aan hun opgelegde straf, en houdt deze aan.

Overvallen, woninginbraken en straatroven
Hoewel de prioriteit van het team ligt bij het opsporen van mensen die zijn veroordeeld voor een gevangenisstraf, kunnen ook mensen die zijn veroordeeld tot het betalen van een schadevergoedingsmaatregelen of hoge geldboetes rekenen op een bezoek van het team.


Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp+31103070855 of Mailredactie@nieuwsopbeeld.nl


 

- Advertisement -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,214VolgersVolg
- advertentie -