maandag, mei 23, 2022
16.1 C
Rotterdam
maandag 23 mei 2022

Drugsdealer Rotterdam-Alexander opgepakt dankzij meldingen

- advertentie -

Rotterdam – Meerdere bewoners van de wijk Lage Land in Rotterdam-Oost gaven bij de politie aan drugsoverlast te ondervinden. Met de aanhouding van een 56-jarige Rotterdammer hoopt de politie het grootste gedeelte van die overlast te hebben weggenomen. De Rotterdammer wordt verdacht van handelen in drugs.

Dat melden zin heeft, blijkt wel in Rotterdam-Oost. Na een aantal meldingen van drugsoverlast in de wijk, besloten de wijkagent en het Flexteam Rotterdam-Oost de handen ineen te slaan. Dinsdag traceerden ze de vermoedelijke dader en niet veel later zagen ze hoe hij op een bankje aan de Prinsenlaan drugs te koop aanbood. De koper kon niet lang van zijn zakje hennepgruis genieten. Op de hoek van de straat werden hij én de verkoper in de kraag gevat.

Woning
Toen agenten de dealer op het politiebureau fouilleerden, vonden ze ook harddrugs. Vermoedelijk cocaïne. Reden genoeg voor de agenten om de woning van de verdachte te doorzoeken. De dealer gaf daar geen toestemming voor, maar met een rechterlijke machtiging kon de politie toch naar binnen. Daar trof zij een zak met zo’n 200 gram hennepgruis aan, 30 gram henneptoppen, lades en bakken vol met lege gripzakjes, 2 met cocaïne gevulde gripzakjes en ongeveer 60 witte pillen. Alle drugs zijn in beslag genomen. De dealer zit vast.


Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp+31103070855 of Mailredactie@nieuwsopbeeld.nl


 

- Advertisement -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,214VolgersVolg
- advertentie -