Drugsdealer Rotterdam-Alexander opgepakt dankzij meldingen

Date:

Deel bericht:

Rotterdam – Meerdere bewoners van de wijk Lage Land in Rotterdam-Oost gaven bij de politie aan drugsoverlast te ondervinden. Met de aanhouding van een 56-jarige Rotterdammer hoopt de politie het grootste gedeelte van die overlast te hebben weggenomen. De Rotterdammer wordt verdacht van handelen in drugs.

Dat melden zin heeft, blijkt wel in Rotterdam-Oost. Na een aantal meldingen van drugsoverlast in de wijk, besloten de wijkagent en het Flexteam Rotterdam-Oost de handen ineen te slaan. Dinsdag traceerden ze de vermoedelijke dader en niet veel later zagen ze hoe hij op een bankje aan de Prinsenlaan drugs te koop aanbood. De koper kon niet lang van zijn zakje hennepgruis genieten. Op de hoek van de straat werden hij én de verkoper in de kraag gevat.

- Advertisement -

Woning
Toen agenten de dealer op het politiebureau fouilleerden, vonden ze ook harddrugs. Vermoedelijk cocaïne. Reden genoeg voor de agenten om de woning van de verdachte te doorzoeken. De dealer gaf daar geen toestemming voor, maar met een rechterlijke machtiging kon de politie toch naar binnen. Daar trof zij een zak met zo’n 200 gram hennepgruis aan, 30 gram henneptoppen, lades en bakken vol met lege gripzakjes, 2 met cocaïne gevulde gripzakjes en ongeveer 60 witte pillen. Alle drugs zijn in beslag genomen. De dealer zit vast.

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld
spot_img

Gerelateerd

Woningen ontruimd door brand tegen geval Korte Vest Gouda

Gouda - Donderdagmorgen rond 06.00 uur zijn zes woningen ontruimd door een brand tegen de gevel. Op de...

Wandelaar valt in sloot in Ridderkerk

Ridderkerk - Woensdagochtend 27 maart rond 12.00 uur heeft er een ongeval plaatsgevonden waar een wandelaar op een...

Bestuurder van bestelbus schept fietster bij uitrijden parkeervak, vrouw gewond Grote Visserijstraat Rotterdam

Rotterdam - Dinsdagmiddag 26 maart rond 17.00 uur heeft er op de Grote Visserijstraat in Rotterdam een ongeval...

Gewonde na uitslaande brand Beverstraat Rotterdam

Rotterdam - Bij een felle brand aan de Beverstraat in Rotterdam-Feijenoord zijn afgelopen nacht een aantal mensen gewond...