Pakketbezorger overvallen Bilderdijkstraat Rotterdam

woensdag 15 augustus 2018 10:49

In de Bilderdijkstraat is een pakketbezorger overvallen. De bezorger was pakketten aan het bezorgen toen er plots twee mannen opdoken en hem beroofden. Ze zijn in de richting van de Spaansebocht op de vlucht geslagen.

Het signalement betreft twee mannen met een Noord-Afrikaans uiterlijk, 1 van hen droeg een groen trainingspak en de ander droeg beige met bruine kleding. Heeft u iets gezien neem dan contact op met de politie.

 

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Pakketbezorger overvallen Bilderdijkstraat Rotterdam
Schrijver:

 

 

In de Bilderdijkstraat is een pakketbezorger overvallen. De bezorger was pakketten aan het bezorgen toen er plots twee mannen opdoken en hem beroofden. Ze zijn in de richting van de Spaansebocht op de vlucht geslagen.

Het signalement betreft twee mannen met een Noord-Afrikaans uiterlijk, 1 van hen droeg een groen trainingspak en de ander droeg beige met bruine kleding. Heeft u iets gezien neem dan contact op met de politie.

 

 

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!