maandag, mei 23, 2022
16.1 C
Rotterdam
maandag 23 mei 2022

Video : Agent Sander Boer toont u de wereld van ondermijning

- advertentie -

Politieagent Sander Boer neemt u mee in een kijkje van de wereld van de ondermijning. Ondermijning? Wat is dat eigenlijk. Sander Boer neemt u mee tijdens zijn werk en legt uit wat ze precies gaan doen. Daarbij wordt echt werkelijk van alles getoond. Van voorbereiding tot aan de instap in een pand. Doel is om criminelen uit de wijken van Rotterdam te weren. Daarbij wordt er gebruikt gemaakt van tactische eenheden waaronder het Team Paraatheid.

De eerste video is inmiddels online. Sander neemt u mee voor een kijkje van een inval in een koffiehuis in Rotterdam.

Inval Koffiehuis
Als een koffiehuis een plek wordt waar vandaan criminelen hun zaakjes regelen en daarbij steeds meer lak hebben aan hun omgeving, dan is dat ondermijnende criminaliteit. Een anonieme melding over verdachte situaties rond dit koffiehuis was voor ons aanleiding om nader onderzoek te doen. Die extra informatie leidde tot een doorzoeking waarbij onder andere hard- en softdrugs werden aangetroffen. De verdachten werden vervolgd via het strafrecht, maar ook de ondernemer die de gelegenheid verschafte voor de criminele activiteiten werd aangepakt. Niet strafrechtelijk, maar via een bestuurlijke maatregel van de gemeente Rotterdam.

 


Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp+31103070855 of Mailredactie@nieuwsopbeeld.nl


 

- Advertisement -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,214VolgersVolg
- advertentie -