vrijdag, mei 27, 2022
15.6 C
Rotterdam
vrijdag 27 mei 2022

Auto gestolen bij woninginbraak Bierhoogtweg Zevenhuizen (video)

- advertentie -
Zevenhuizen – Bij een inbraak in een woning aan de Bierhoogtweg in Zevenhuizen werden in de nacht van zondag 1 april twee personenauto’s weggenomen. Een van de auto’s was snel terecht, maar een gestolen BMW is nog niet teruggevonden. Op beelden van bewakingscamera’s  is een aantal verdachten te zien. De recherche is op zoek naar getuigen die de verdachten herkennen of weten waar de gestolen BMW zich bevindt.

Op de camerabeelden zijn tussen 03.00 uur en 08.00 uur 5 a 6 verdachten bij de vrijstaande woning te zien. De bewoners waren op dat moment niet thuis en de woning werd grondig doorzocht. Alhoewel de daders hun best doen om niet herkenbaar in beeld te komen, zijn er toch momenten dat hun gezicht en/of postuur zichtbaar is.

Gestolen auto’s

Door de verdachten werden een zwarte Porsche Cayenne en een grijze BMW 523i gestolen. De Porsche werd dezelfde morgen aangetroffen op de Toendra in Capelle a/d IJssel. In de wijk Schollevaar  in Capelle a/d IJssel werd aan de Henry Moorepassage een sporttas, afkomstig uit de woning, aangetroffen. De grijze BMW 523i voorzien van het kenteken 3-KNP-28 is nog niet teruggevonden en de recherche vraagt uw hulp bij het onderzoek naar deze auto.

Signalementen verdachten
Van drie van de verdachten is een redelijk signalement te geven aan de hand van de camerabeelden.

Verdachte 1: is een man met een slank postuur, hij was gekleed in een gewatteerde groene jas op heuplengte met capuchon en droeg een donkerkleurige trainingsbroek met zwarte sneakers.

Verdachte 2: is een man met een gezet postuur. Hij had een donkere pet op en droeg een donkerkleurige jas over zijn schouders en voor zijn gezicht. Hij had een witte blouse/sweater met zwart bewerkte elleboogstukken aan en droeg een zwarte broek met zwarte sneakers.

Verdachte 3: is een kalende man met een gezet postuur. Hij droeg een lichtgrijs trainingspak met capuchon en sneakers met een witte zool.

verdachte

verdachte

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tips? Bel de politie
Herkent u de verdachten, heeft u meer informatie over deze inbraak of weet u waar de gestolen BMW zich bevind? Al uw tips zijn welkom bij de recherche Alphen-Gouda via 0900-8844. Blijft u liever anoniem? Bel dan met Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000.


Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp+31103070855 of Mailredactie@nieuwsopbeeld.nl


 

- Advertisement -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,222VolgersVolg
- advertentie -