Auto gestolen bij woninginbraak Bierhoogtweg Zevenhuizen (video)

Date:

Deel bericht:

Zevenhuizen – Bij een inbraak in een woning aan de Bierhoogtweg in Zevenhuizen werden in de nacht van zondag 1 april twee personenauto’s weggenomen. Een van de auto’s was snel terecht, maar een gestolen BMW is nog niet teruggevonden. Op beelden van bewakingscamera’s  is een aantal verdachten te zien. De recherche is op zoek naar getuigen die de verdachten herkennen of weten waar de gestolen BMW zich bevindt.

Op de camerabeelden zijn tussen 03.00 uur en 08.00 uur 5 a 6 verdachten bij de vrijstaande woning te zien. De bewoners waren op dat moment niet thuis en de woning werd grondig doorzocht. Alhoewel de daders hun best doen om niet herkenbaar in beeld te komen, zijn er toch momenten dat hun gezicht en/of postuur zichtbaar is.

- Advertisement -

Gestolen auto’s

Door de verdachten werden een zwarte Porsche Cayenne en een grijze BMW 523i gestolen. De Porsche werd dezelfde morgen aangetroffen op de Toendra in Capelle a/d IJssel. In de wijk Schollevaar  in Capelle a/d IJssel werd aan de Henry Moorepassage een sporttas, afkomstig uit de woning, aangetroffen. De grijze BMW 523i voorzien van het kenteken 3-KNP-28 is nog niet teruggevonden en de recherche vraagt uw hulp bij het onderzoek naar deze auto.

Signalementen verdachten
Van drie van de verdachten is een redelijk signalement te geven aan de hand van de camerabeelden.

Verdachte 1: is een man met een slank postuur, hij was gekleed in een gewatteerde groene jas op heuplengte met capuchon en droeg een donkerkleurige trainingsbroek met zwarte sneakers.

Verdachte 2: is een man met een gezet postuur. Hij had een donkere pet op en droeg een donkerkleurige jas over zijn schouders en voor zijn gezicht. Hij had een witte blouse/sweater met zwart bewerkte elleboogstukken aan en droeg een zwarte broek met zwarte sneakers.

Verdachte 3: is een kalende man met een gezet postuur. Hij droeg een lichtgrijs trainingspak met capuchon en sneakers met een witte zool.

verdachte

verdachte

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tips? Bel de politie
Herkent u de verdachten, heeft u meer informatie over deze inbraak of weet u waar de gestolen BMW zich bevind? Al uw tips zijn welkom bij de recherche Alphen-Gouda via 0900-8844. Blijft u liever anoniem? Bel dan met Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000.

- Advertisement -
spot_img

Gerelateerd

Aanhouding na melding steekpartij Brede Hilledijk Rotterdam

Rotterdam - Op de Brede Hilledijk is vanavond rond 19.45 uur een melding van een steekpartij geweest. De...

Kind bekneld tussen dakluik van dakterras Maashaven Noordzijde Rotterdam

Rotterdam - Op het dakterras van woningen aan de Maashaven Noordzijde is vanavond rond 17.33 uur een kind...

Beknelling na ongeval op A15 bij Rotterdam, vertraging voor verkeer richting Europoort

Rotterdam - Dinsdagochtend 23 april is de A15 deels afgesloten na een ongeval tussen een vrachtwagen en een...

Man neergestoken na verlaten bus aan Slinge in Rotterdam

Rotterdam - Maandagochtend 22 april is een man gewond geraakt bij een steekpartij op de Slinge in Rotterdam....