maandag, mei 23, 2022
16.1 C
Rotterdam
maandag 23 mei 2022

Overvallers trekken ring van vinger 90-jarige vrouw bij woningoverval Endeldijk Rotterdam

- advertentie -

Een 90-jarige Rotterdamse is vannacht op brute wijze beroofd van haar ring. Vier mannen met bivakmutsen kwamen omstreeks 02.00 uur haar woning aan de Endeldijk binnen en haalden haar huis overhoop. Terwijl ze zelf op bed lag kwam één van de overvallers naar de slaapkamer en trok de ring van haar vinger.

De overvallers gingen er met geld en sieraden vandoor. De vrouw bleef gedwongen liggen, ze raakte niet gewond maar is wel heel erg geschrokken. Haar 75-jarige huisgenoot heeft niets meegekregen van het incident. De politie doet onderzoek naar de verdachten en hoopt dat getuigen meer kunnen vertellen.


Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp+31103070855 of Mailredactie@nieuwsopbeeld.nl


 

- Advertisement -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,214VolgersVolg
- advertentie -