Politie zoekt getuigen steekincident Marktweg Den Haag

vrijdag 17 augustus 2018 16:30

Den Haag – De politie zoekt getuigen van een steekincident donderdagavond 16 augustus op de Marktweg. Hierbij raakte een 27-jarige Hagenaar gewond.

 

De politie kreeg rond 22.00 uur een melding dat iemand op de Marktweg was neergestoken, daar aangekomen troffen zij de gewonde man aan. Hij vertelde dat hij was bedreigd met een steekwapen en vervolgens was gestoken. De verdachte maakte zich daarna uit de voeten.

Signalement verdachte:
Blanke man,
Kort haar
Ongeveer 1.70 meter lang
Spijkerbroek
Donker shirt

Tips?
De politie stelt een onderzoek in naar de toedracht van dit steekincident en de verdachte en is op zoek naar getuigen. Heeft u iets gezien of gehoord, dan kunt u contact opnemen met de politie via 0900 – 8844 of anoniem via 0800 – 7000.

 

0 reacties

Politie zoekt getuigen steekincident Marktweg Den Haag
Schrijver:

 

 

Den Haag – De politie zoekt getuigen van een steekincident donderdagavond 16 augustus op de Marktweg. Hierbij raakte een 27-jarige Hagenaar gewond.

 

De politie kreeg rond 22.00 uur een melding dat iemand op de Marktweg was neergestoken, daar aangekomen troffen zij de gewonde man aan. Hij vertelde dat hij was bedreigd met een steekwapen en vervolgens was gestoken. De verdachte maakte zich daarna uit de voeten.

Signalement verdachte:
Blanke man,
Kort haar
Ongeveer 1.70 meter lang
Spijkerbroek
Donker shirt

Tips?
De politie stelt een onderzoek in naar de toedracht van dit steekincident en de verdachte en is op zoek naar getuigen. Heeft u iets gezien of gehoord, dan kunt u contact opnemen met de politie via 0900 – 8844 of anoniem via 0800 – 7000.

 

Motorrijder gewond na valpartij N470 Pijnacker

Motorrijder gewond na valpartij N470 Pijnacker

Pijnacker - Een motorrijder is zaterdagavond gewond geraakt nadat hij net na de Klapwijksezoom op de N470 onderuit ging in een bocht. Het slachtoffer kwam hard op de grond terecht en omstanders verleenden direct eerste hulp. Hulpverleners waaronder het Mobiel Medisch...

Brandje in versnipperaar Zwarteweg Waddinxveen

Brandje in versnipperaar Zwarteweg Waddinxveen

Waddinxveen - De brandweer heeft zaterdagavond een brandje geblust in een stapel met houtsnippers en een aanhangwagen op de Zwarteweg in Waddinxveen. Bij de brand kwam korte tijd flink wat rook vrij. De brandweer wist het vuur snel te blussen, hoe deze is ontstaan is...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!