donderdag, mei 26, 2022
17.6 C
Rotterdam
donderdag 26 mei 2022

Vier van de zes minderjarige telefoondieven opgepakt na achtervolging Hoogvliet

- advertentie -

Hoogvliet – Agenten hielden donderdagavond vier minderjarigen aan, op verdenking van diefstal. Naar de twee kompanen die wisten te ontkomen, wordt nog gezocht.

 

Een 48-jarige Rotterdamse zette haar smartphone op een verkoopsite en kreeg al snel reactie van een vrouw. Tenminste, dat dacht ze. Want donderdagavond stonden er twee jongens bij haar voor de deur in Rotterdam-Hoogvliet. De vriend van het slachtoffer was ook aanwezig bij de ‘verkoop’. Hij overhandigde de telefoon aan de jongens en….die zetten het op een lopen. De vriend ging er achteraan en zag dat de jongens hoorden bij een groep van zes. Hij kreeg ze niet te pakken. Dat lukte de politie, die werd ingeschakeld, wel. Agenten zagen een groep jongens, die voldeed aan het signalement. Vier van de groep konden ze aanhouden. Het gaat om drie Rotterdammers van 15, 16 en 17 jaar oud en een jongen van 16 uit Leidschendam. Naar de andere twee wordt onderzoek gedaan.


Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp+31103070855 of Mailredactie@nieuwsopbeeld.nl


 

- Advertisement -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,221VolgersVolg
- advertentie -