donderdag, juni 30, 2022
16.5 C
Rotterdam
donderdag 30 juni 2022

Vermist meisje (3) overleden in water gevonden camping Duinrell Wassenaar

- advertentie -

Een 3-jarige meisje  is zondagmiddag overleden op het camping gedeelte van attractiepark Duinrell in Wassenaar. Nadat het meisje al enkele uren vermist was gingen hulpverleners in grote getale op zoek naar het meisje. Brandweerduikers troffen het meisje reeds overleden aan in sloot op het park.

Hulpverleners hebben nog geprobeerd het slachtoffertje te reanimeren maar de hulp mocht niet meer baten. De familie van het meisje is inmiddels opgevangen door de politie elders op het terrein. Het is niet bekend waardoor het meisje in het water terecht is gekomen.

Foto’s : Koen Jongen


Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp+31103070855 of Mailredactie@nieuwsopbeeld.nl


 

- Advertisement -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,235VolgersVolg
- advertentie -