donderdag, juni 30, 2022
16.5 C
Rotterdam
donderdag 30 juni 2022

Man ernstig mishandeld bij poging straatroof Watermanweg Rotterdam

- advertentie -

Een man is zaterdagavond ter hoogte van de Burger King aan de Watermanweg ernstig mishandeld bij een poging van een straatroof. Een nog onbekende man stapte op het slachtoffer en probeerde deze te bedreigen. Dit werkte niet waarna er een fors handgemeen ontstond. Zowel het slachtoffers als de dader zouden forse verwondingen hebben opgelopen.

Het slachtoffer wist op een begeven moment te ontkomen door de Burger King in te vluchten, hier werd de politie gebeld. Ondertussen werd de scooter van het slachtoffer ernstig vernield. De dader sloeg op de vlucht en wordt op dit moment gezocht. Hij zou goed herkenbaar in beeld zijn geweest bij beveilingscamera’s.

De verdachte was blank van kleure, ongeveer 1,80m lang met donkerblond haar. Hij droeg een Geel T-shirt en een lichtkleurige broek. Hij was voorzien van een gespierd postuur en ongeveer 25 jaar. Heeft u iets gezien neem dan contact op met de politie via 0900-8844 of meld misdaad anoniem via 0800-7000.


Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp+31103070855 of Mailredactie@nieuwsopbeeld.nl


 

- Advertisement -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,235VolgersVolg
- advertentie -