Politie zoekt getuigen straatroof Moerweg Den Haag

Date:

Deel bericht:

Den Haag – De politie zoekt getuigen van een straatroof zondagmiddag 19 augustus op de Moerweg. Een 52-jarige vrouw werd hierbij beroofd van haar ketting.

 

- Advertisement -

De politie kreeg rond 17.30 uur de melding van een beroving op de Moerweg. Toen de agenten daar arriveerden, bleek de vrouw te zijn beroofd van haar ketting. Het slachtoffer verzette zich bij de beroving, waarna de verdachte haar een klap gaf. De verdachte maakte zich vervolgens op de fiets uit de voeten richting de Melis Stokelaan.

Signalement verdachte:
Het gaat om een slanke man met Noord-Afrikaans uiterlijk van tussen de 20 a 25 jaar. Hij droeg een blauwe broek en blauw jack met lange mouwen. De verdachte reed op een oude herenfiets (blauw/mintgroen van kleur).

Tips?
De politie stelt een onderzoek in naar de beroving en is op zoek naar getuigen. Heeft u iets gezien of gehoord, dan kunt u contact opnemen met de politie via 0900 – 8844 of anoniem via 0800 – 7000.

- Advertisement -
spot_img

Gerelateerd

Dode en ernstig gewonde na steekpartij in Den Haag

Den Haag - Donderdagochtend 7 maart is een 62-jarige man overleden bij een steekincident in Den Haag. een...

Ritje met peperdure bolide valt letterlijk in het water

Den Haag, Zoetermeer - Zondagmiddag viel voor een automobilist het ritje met zijn sportwagen letterlijk in het water....

Gevluchte Spanjaard (36) in Rotterdam aangehouden na eerder ongeval bij Den Hoorn

Regio - Zondagmiddag 3 maart heeft de Politie een 36-jarige man uit Spanje aangehouden, nadat hij eerder op...

Vlaardingers (14 en 15) aangehouden die explosief wilden plaatsen bij woning in Den Haag

Den Haag, Vlaardingen - Dinsdagavond 27 februari zijn twee minderjarige jongens uit Vlaardingen aangehouden, die ervan worden verdacht...