donderdag, mei 26, 2022
17.6 C
Rotterdam
donderdag 26 mei 2022

Ruzie ontaardt in steekpartij op Lavendelstraat en Putsebocht Rotterdam

- advertentie -

Rotterdam – Wie heeft maandagochtend vroeg op 20 augustus de vechtpartij en steekpartij gezien op de Lavendelstraat en Putsebocht? Twee mannen raakten hierbij gewond.

 

Maandagochtend rond 04.00 uur troffen agenten twee gewonde mannen aan op het pleintje bij een cafetaria aan de Dordtselaan. Kort daarvoor, rond half 4, ontstond er een vechtpartij op de Lavendelstraat. Eén man is gestoken en raakte gewond aan zijn been. De ander liep een gebroken kaak op. Het tweetal, Rotterdammers van 18 en 20 jaar, is behandeld in het ziekenhuis.

Uit onderzoek bleek dat de mannen een afspraak hadden met een andere man toen er een ruzie ontstond wat uiteindelijk ontaardde in een steekpartij. Een aantal omstanders gooide ook nog met stenen naar de slachtoffers. Mogelijk dat er mensen zijn die dit hebben gezien. Agenten komen graag met deze getuigen in contact.
Heeft u maandagochtend tussen 03.00 en 04.00 uur iets gezien op de Lavendelstraat of op de Putsebocht  in Rotterdam? Neem dan contact op met de politie via de 0900-8000 of anoniem via 0800-7000. U kunt ook het tipformulier gebruiken om informatie door te geven.


Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp+31103070855 of Mailredactie@nieuwsopbeeld.nl


 

- Advertisement -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,221VolgersVolg
- advertentie -