Eigenaar cafetaria jaagt bewapende overvaller zaak uit Van Oldebarneveltplein Dordrecht

woensdag 22 augustus 2018 18:21

Dordrecht – De eigenaar van een cafetaria aan het Van Oldenbarneveltplein in Dordrecht was niet onder de indruk van de bewapende overvaller die dinsdagavond zijn zaak in liep. Hij pakte een mes en joeg de ongenode gast weg.

Rond tien uur kwam de overvaller, in het donker gekleed en met een bivakmuts op, de cafetaria binnen. Hij bedreigde het aanwezige personeel met een vuurwapen en eiste geld. De eigenaar, die vanuit de keuken hoorde wat er in zijn zaak gebeurde, snelde naar voren. Met een mes verjoeg hij de overvaller. Er raakte niemand gewond. De verdachte heeft ook geen buit gemaakt. De politie startte direct een onderzoek, maar dat heeft nog niet geleid tot een aanhouding.

Informatie
Heeft u iets gezien of gehoord van dit incident? Of heeft u andere informatie die de politie kan helpen in haar onderzoek? Neem dan contact op met de politie via 0900-8844. Anoniem uw informatie doorgeven kan ook, via M. 0800-7000 of www.meldmisdaadanoniem.nl.

 

0 reacties

Eigenaar cafetaria jaagt bewapende overvaller zaak uit Van Oldebarneveltplein Dordrecht
Schrijver:

 

 

Dordrecht – De eigenaar van een cafetaria aan het Van Oldenbarneveltplein in Dordrecht was niet onder de indruk van de bewapende overvaller die dinsdagavond zijn zaak in liep. Hij pakte een mes en joeg de ongenode gast weg.

Rond tien uur kwam de overvaller, in het donker gekleed en met een bivakmuts op, de cafetaria binnen. Hij bedreigde het aanwezige personeel met een vuurwapen en eiste geld. De eigenaar, die vanuit de keuken hoorde wat er in zijn zaak gebeurde, snelde naar voren. Met een mes verjoeg hij de overvaller. Er raakte niemand gewond. De verdachte heeft ook geen buit gemaakt. De politie startte direct een onderzoek, maar dat heeft nog niet geleid tot een aanhouding.

Informatie
Heeft u iets gezien of gehoord van dit incident? Of heeft u andere informatie die de politie kan helpen in haar onderzoek? Neem dan contact op met de politie via 0900-8844. Anoniem uw informatie doorgeven kan ook, via M. 0800-7000 of www.meldmisdaadanoniem.nl.

 

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!