zaterdag, mei 21, 2022
14 C
Rotterdam
zaterdag 21 mei 2022

Politie houdt na klachten uit buurt drugsdealer in woning aan Willem Marisstraat Dordrecht

- advertentie -

Dordrecht – Drugsdealers zorgden voor veel overlast in de wijk Krispijn in Dordrecht. Agenten hielden er dinsdagavond twee aan in een woning aan de Willem Marisstraat.

Meerdere bewoners van Krispijn gaven bij de politie aan overlast te ondervinden van drugsactiviteiten in de wijk. Dinsdagavond hielden agenten een zogenaamde drugsactie. Ze vatten post bij het pand dat uit verschillende verklaringen naar voren kwam. Agenten zagen meerdere personen korte tijd naar binnen. Een aantal van hen had inderdaad harddrugs op zak en werd aangehouden.

Handel
Daarop besloten de agenten de betreffende woning te doorzoeken. In de woning en ook in de tuinvonden ze meerdere bolletjes harddrugs. De twee mannen die zich in de woning bevonden werden aangehouden op verdenking van handel in harddrugs. Het gaat om een 35-jarige Amsterdammer en de 48-jarige bewoner van het pand.


Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp+31103070855 of Mailredactie@nieuwsopbeeld.nl


 

- Advertisement -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,212VolgersVolg
- advertentie -