Politie zoekt getuigen van woningoverval Beijerlandselaan Rotterdam

Date:

Deel bericht:

Rotterdam – Afgelopen nacht zijn twee Rotterdammers, in hun slaap, overvallen in een woning aan de Beijerlandselaan. De berovers deden zich voor als politieagenten. Zij bonden de slachtoffers vast en gingen er met een kluis vandoor. Wie helpt?

Half drie vannacht stonden plotseling twee mannen in de woonkamer waar een 25-jarige slachtoffer lag te slapen. Zij riepen “politie, politie”. Hierop werd het slachtoffer geboeid en een slaapkamer ingeduwd waar het andere slachtoffer, een 32-jarige man sliep. Ook hij werd geboeid. Vervolgens is door de overvallers een ruimte doorzocht, die gebruikt wordt als kantoor voor het naast gelegen restaurant. Hier werd een kluis meegenomen.

- Advertisement -

Na enige tijd hebben de slachtoffers zich bevrijd en spraken zij passerende agenten aan. Direct zijn camerabeelden veiliggesteld en is door de forensische opsporing nader onderzoek gedaan. Vandaag vindt een buurtonderzoek plaats.

Getuigen
Wie heeft ten tijde van de overval tussen half drie en vijf uur iets gezien, gehoord of gefilmd? Zo ja neem dan contact op met 0900-8844 of maak gebruik van het tipformulier.

- Advertisement -
spot_img

Gerelateerd

Explosie bij woning Averdijk Rotterdam IJsselmonde mogelijk vergissing

In Rotterdam IJsselmonde, aan de Averdijk, heeft zich in de nacht van dinsdag op woensdag een explosie voorgedaan,...

Man (82) overleden na ongeluk met scootmobiel in Rotterdam

Een 82-jarige man is woensdag overleden nadat hij dinsdagmiddag betrokken was bij een ongeluk met zijn scootmobiel, zo...

Kat overleden door verwaarlozing Rotterdammer

Rotterdam - Afgelopen week is een kat overleden, omdat de eigenaar het diertje had verwaarloosd. Dit heeft de...

Brand in containerruimte van MFC Zuid Boerhaavestraat Rotterdam

Rotterdam - In de containerruimte van MFC Rotterdam Zuid aan de Boerhaavestraat in Rotterdam is afgelopen nacht rond...