donderdag, mei 26, 2022
17.6 C
Rotterdam
donderdag 26 mei 2022

Man gewond na steekpartij in woning Oostendamstraat Rotterdam

- advertentie -

Een man is dinsdagmorgen gewond geraakt door een steekpartij. De man kreeg in een woning van de Oostedamstraat onenigheid met een andere man, er ontstond ruzie waarbij het slachtoffer in zijn gezicht werd gestoken.

Het slachtoffer is naar het ziekenhuis gebracht voor behandeling van zijn verwonding. Hij maakt het naar omstandigheden goed. De politie sluit niet uit dat de twee mannen bekenden van elkaar zijn. De dader is nog niet opgepakt.


Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp+31103070855 of Mailredactie@nieuwsopbeeld.nl


 

- Advertisement -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,221VolgersVolg
- advertentie -