zondag, mei 29, 2022
10 C
Rotterdam
zondag 29 mei 2022

Automobilist zwaargewond door ongeval Deltaweg Vlaardingen

- advertentie -

Vlaardingen – In de nacht van dinsdag op woensdag is een automobilist zwaargewond geraakt door een éénzijdig ongeluk. De bestuurder botste op een paal en kwam vervolgens in een greppel terecht. Hij zat vervolgens bekneld in het voertuig.

De brandweer heeft het slachtoffer uit de auto gehaald, ambulancemedewerkers hebben onder begeleiding van de trauma-arts het slachtoffer naar het ziekenhuis gebracht. Hoe ernstig zijn verwondingen zijn is op dit moment nog onbekend. De politie sloot de Deltaweg af voor onderzoek.


Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp+31103070855 of Mailredactie@nieuwsopbeeld.nl


 

- Advertisement -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,221VolgersVolg
- advertentie -