maandag, mei 23, 2022
16.1 C
Rotterdam
maandag 23 mei 2022

Hennepkwekerij aangetroffen na explosie in woning La Fontainestraat Rotterdam

- advertentie -

Rotterdam – In een flatwoning aan de La Fontainestraat is dinsdagavond een hennepkwekerij aangetroffen na een explosie. Rond half twaalf sprongen de ramen van de woning na een harde klap waardoor het glas onder andere op de auto’s beneden kwam.

De brandweer heeft vervolgens een kleine brand geblust, hierdoor vonden zij de hennepkwekerij. De politie heeft één verdachte uit de woning aangehouden, het is niet bekend of het om de bewoner gaat. Omliggende woningen waren tijdelijk ontruimd.

 


Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp+31103070855 of Mailredactie@nieuwsopbeeld.nl


 

- Advertisement -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,214VolgersVolg
- advertentie -