zondag, mei 29, 2022
10 C
Rotterdam
zondag 29 mei 2022

Rotterdammer gepakt voor drugsvondst in Antwerpen

- advertentie -

De politie heeft afgelopen weekend vijf verdachten aangehouden voor een grote drugsvondst in de haven van Antwerpen. In een zeecontainer zat 3500 kilo cocaïne verstopt tussen een partij bananen uit Zuid-Afrika. De politie besloot het transport te volgen naar Oosterhout. Daar werden drie mannen en een vrouw gepakt.

Één van de verdachten is de directeur van het transportbedrijf waar de container werd afgeleverd. In het daarop volgende onderzoek werd een 31-jarige Rotterdam in Woerden aangehouden. Hun betrokkenheid bij de drugssmokkel wordt onderzocht, de container is in beslag genomen en de inhoud zal worden vernietigd.

Aansluitend heeft de politie op diverse plaatsen huiszoekingen verricht waarbij onder andere administratie en gegevensdragers in beslag zijn genomen. De officier van justitie van het Landelijk Parket beslist wie er donderdag worden voorgeleid aan de rechter-commissaris.

 


Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp+31103070855 of Mailredactie@nieuwsopbeeld.nl


 

- Advertisement -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,221VolgersVolg
- advertentie -