zaterdag, mei 21, 2022
12.9 C
Rotterdam
zaterdag 21 mei 2022

Politie betrapt 11-jarige “automobilist” achter stuur in Krimpen aan den IJssel

- advertentie -

Krimpen aan den IJssel – De politie heeft afgelopen nacht een 11-jarige jongen achter het stuur van een rijdende auto betrapt. De jongen werd in een sportauto op de Middenwetering betrapt door agenten. Zij zagen hoe de bestuurder van plaats wilde wisselen toen de politieauto in hun binnenspiegel verscheen.

De bestuurder kreeg een stopteken en de auto kwam tot stilstand. De bestuurder was op dat moment nog van plaats aan het wisselen met de bijrijder. De agenten trapten er uiteraard niet in en vertelden hun bevindingen aan de inzittenden.

Bij controle van het voertuig bleek deze al sinds 2007 niet meer gekeurd te zijn, ook zat er geen geldige verzekering meer op het voertuig. De bijrijders tevens eigenaar van de auto kreeg van de politie diverse bekeuringen uitgereikt. De 11-jarige jongen kwam er met een waarschuwing vanaf, aldaar deze de leeftijd van 12 jaar nog niet heeft bereik. Wel is de politie in gesprek gegaan met de moeder en wordt er een zorgmelding opgemaakt voor het kind.


Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp+31103070855 of Mailredactie@nieuwsopbeeld.nl


 

- Advertisement -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,211VolgersVolg
- advertentie -