donderdag, mei 26, 2022
17.6 C
Rotterdam
donderdag 26 mei 2022

19 kilo wiet en hasj en 12000 joints aangetroffen in woning na anonieme melding Trompstraat Den Haag

- advertentie -

Den Haag – Bij het team Jan Hendrikstraat kwam in augustus een Meld Misdaad Anoniem melding binnen. Hierna bezochten agenten donderdag 30 augustus omstreeks 09:45 uur een woning aan de Trompstraat en namen zij hennep en joints in beslag. Er zijn geen aanhoudingen verricht. De politie onderzoekt de vondst.

Drugsvangst

Een anonieme melder nam contact op met de politie over een mogelijke opslagplaats van verdovende middelen in een woning boven een coffeeshop. Er zou daar een grote hoeveelheid softdrugs liggen en de coffeeshop zou via deze woning bevoorraad worden. Hierop stelde de politie een onderzoek in. Tijdens het onderzoek troffen agenten in een hermetisch afgesloten ruimte negentien kilo wiet en hasj en 12.000 joints aan. De drugs zijn in beslag genomen en worden vernietigd. Rechercheurs doen onderzoek naar de verdachten.

Liever anoniem melden?
Wilt u iets melden, maar niet dat uw naam en telefoonnummer bekend worden. Bellen naar Meld Misdaad Anoniem, 0800-7000 is dan een veilig alternatief. Uw tip kan leiden tot de oplossing van een misdrijf zonder dat uw gegevens bekend worden. 


Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp+31103070855 of Mailredactie@nieuwsopbeeld.nl


 

- Advertisement -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,221VolgersVolg
- advertentie -