zaterdag, mei 21, 2022
15.9 C
Rotterdam
zaterdag 21 mei 2022

Politie zoekt overvaller tankstation Reeweg Oost Dordrecht

- advertentie -

Dordrecht – Vrijdagochtend overviel een man met een masker en een vuurwapen de caissière van een tankstation aan de Reeweg Oost. Met geld en sigaretten ging hij er vandoor. De politie roept getuigen op om zich te melden.

 

Vanmorgen rond 7.00 uur kwam de medewerkster vanuit de keuken naar de balie lopen toen de man binnenkwam. Hij droeg een capuchon, had een masker op en kwam met een vuurwapen in zijn hand op de verkoopster af. Hij riep om geld en sigaretten. Die spullen kreeg hij en stopten ze in een grote rode boodschappentas. Hij ging er vervolgens lopend vandoor richting het Halmaheiraplein. De medewerkster bleef geschrokken, maar ongedeerd achter. De politie was er snel en stelde meteen een onderzoek in en bekijkt de de camerabeelden.

Heeft u iets gezien of gehoord?
De man overviel vanmorgen rond 7.00 uur het pompstation, en ging weg via het Halmaheiraplein. Heeft u hem zien aankomen of zien weggaan of heeft u andere informatie? De man is tussen de 20 en 30 jaar oud. Alle informatie is welkom op 0900-8844, of als u liever anoniem blijft, bel dan via 0800-7000. Of vul het tipformulier in.


Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp+31103070855 of Mailredactie@nieuwsopbeeld.nl


 

- Advertisement -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,212VolgersVolg
- advertentie -