Woninginbreker op heterdaad aangehouden met hulp van politiehond Teding van Berkhoutlaan Delft

vrijdag 31 augustus 2018 15:16

Delft – Agenten van politiebureau Delft hielden vrijdag 31 augustus een man aan die ervan wordt verdacht ingebroken te hebben in een woning aan de Teding van Berkhoutlaan.

 

Een surveillerende wijkagent zag de verdachte rond 08:00 uur fietsen in de buurt van de Colijnlaan. De agent herkende de man, omdat hij een bekende is van de politie en gesignaleerd stond. Toen de man de wijkagent zag ging hij er vandoor in de richting van het Wilhelminapark. Tijdens zijn vlucht zag de wijkagent dat de verdachte verschillende spullen probeerde weg te gooien.

De verdachte probeerde zich vervolgens te verbergen in het Wilhelminapark. Het park werd daarop afgesloten door agenten die waren opgeroepen. De verdachte probeerde weg te komen door het water in te springen en naar de overkant te zwemmen. Een politiehond ging achter de man aan, maar de verdachte wilde niet stoppen ondanks aanroepen. Hij werd vervolgens gebeten door de politiehond, waarop de man alsnog aangehouden kon worden.

Agenten bekeken de spullen die de man bij zich had, en zagen dat deze vermoedelijk afkomstig waren uit een woning aan de Teding van Berkhoutlaan. Bij deze woning bleek inderdaad ingebroken te zijn. De bewoners van de woning waren niet thuis, zij zijn door de politie ingelicht.

De verdachte, een 33-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats, zal worden gehoord.

 

0 reacties

Woninginbreker op heterdaad aangehouden met hulp van politiehond Teding van Berkhoutlaan Delft
Schrijver:

 

 

Delft – Agenten van politiebureau Delft hielden vrijdag 31 augustus een man aan die ervan wordt verdacht ingebroken te hebben in een woning aan de Teding van Berkhoutlaan.

 

Een surveillerende wijkagent zag de verdachte rond 08:00 uur fietsen in de buurt van de Colijnlaan. De agent herkende de man, omdat hij een bekende is van de politie en gesignaleerd stond. Toen de man de wijkagent zag ging hij er vandoor in de richting van het Wilhelminapark. Tijdens zijn vlucht zag de wijkagent dat de verdachte verschillende spullen probeerde weg te gooien.

De verdachte probeerde zich vervolgens te verbergen in het Wilhelminapark. Het park werd daarop afgesloten door agenten die waren opgeroepen. De verdachte probeerde weg te komen door het water in te springen en naar de overkant te zwemmen. Een politiehond ging achter de man aan, maar de verdachte wilde niet stoppen ondanks aanroepen. Hij werd vervolgens gebeten door de politiehond, waarop de man alsnog aangehouden kon worden.

Agenten bekeken de spullen die de man bij zich had, en zagen dat deze vermoedelijk afkomstig waren uit een woning aan de Teding van Berkhoutlaan. Bij deze woning bleek inderdaad ingebroken te zijn. De bewoners van de woning waren niet thuis, zij zijn door de politie ingelicht.

De verdachte, een 33-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats, zal worden gehoord.

 

Auto in brand gestoken Putselaan Rotterdam

Auto in brand gestoken Putselaan Rotterdam

Rotterdam - Op de Putselaan heeft in de nacht van zaterdag op zondag een auto in brand gestaan. Bij aankomst van de brandweer stond de gehele auto al in brand en was er geen redden meer aan. De brandweer had het vuur uiteindelijk snel onder controle. De politie heeft...

Politie rijdt auto klem bij afrit A20 Moordrecht

Politie rijdt auto klem bij afrit A20 Moordrecht

Moordrecht - Politieagenten hebben zaterdagmorgen een auto klemgereden op de afrit bij Moordrecht. Bij de politie was een melding binnengekomen dat de bestuurder op de A13 een vuurwapen zou hebben laten zien aan een andere bestuurder.  De politie hield op de afrit een...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!