maandag, mei 23, 2022
16.1 C
Rotterdam
maandag 23 mei 2022

Bestelbus van Albert Heijn in de sloot na verkeersruzie Hoekeindseweg Bleiswijk

- advertentie -

Bleiswijk – Een bestelbus van de Albert Heijn is zaterdagmiddag op de Hoekeindseweg in het water tot stilstand gekomen. De bestuurder van de bestelwagen had het aan de stok gekregen met een andere bestuurder na een aanrijding bij een stoplicht. De tegenpartij besloot vervolgens om de bestelwagen af te snijden.

De bestuurder van de bestelwagen probeerde nog bij te sturen, maar reed de sloot in. Gelukkig kwam deze er met een nat pak vanaf. Van beide bestuurders is een verklaring opgenomen. De politie zal zich buigen over de zaak.

Foto’s: Norbert Verhoeff


Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp+31103070855 of Mailredactie@nieuwsopbeeld.nl


 

- Advertisement -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,214VolgersVolg
- advertentie -