maandag, mei 23, 2022
16.1 C
Rotterdam
maandag 23 mei 2022

Politie onderzoekt beschieting discotheek Jan van der Hagenstraat Zoetermeer

- advertentie -

Zoetermeer – Bij een discotheek aan de Van de Hagenstraat zijn in de nacht van maandag 3 op dinsdag 4 september schoten gelost. Een auto die later in de nacht brandend werd aangetroffen in Gouda, was mogelijk betrokken bij het incident. De recherche onderzoekt de zaak en roept getuigen dringend op zich te melden.

Omstreeks 02.45 uur kwam een melding binnen dat er door een getuige was gezien dat er vanuit een rode auto schoten gelost waren op de club aan de Jan van der Hagenstraat. Direct werd de omschrijving van de auto doorgegeven aan de eenheden op straat en vatten agenten post in de omgeving en bij de opritten van de snelweg A12. Ondanks de uitgebreide zoektocht, werden vooralsnog geen verdachten aangehouden.

Autobrand

Ter plaatse werd het onderzoek opgestart, dat de hele nacht geduurd heeft. Bij de club werden inderdaad kogelinslagen en hulzen aangetroffen. Met wat voor wapen is geschoten, wordt onderzocht. Op de Tesselschadestraat / Wilhelminaweg in Gouda werd later in de nacht een autobrand gemeld. Deze auto bleek sinds eind augustus gestolen te zijn. Vlak na het ontstaan van de autobrand, werd een donkere auto gezien die weg reed.

Tips?

De recherche onderzoekt de zaak en roept getuigen op zich te melden. Heeft u in de nachtelijke uren iets gezien in de omgeving van de club aan de Van der Hagenstraat dat met dit incident te maken kan hebben? Heeft u de daders gezien op hun vlucht in de rode auto? Heeft u meer informatie over de auto die in Gouda in brand gestoken werd en de zwarte auto die daarbij gezien heeft. Of heeft u op een andere manier informatie die meer duidelijkheid kan verschaffen in dit onderzoek. De recherche in Zoetermeer komt graag met u in contact via nummer 0900-8844. Blijft u liever anoniem, bel dan met M. 0800-7000.


Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp+31103070855 of Mailredactie@nieuwsopbeeld.nl


 

- Advertisement -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,214VolgersVolg
- advertentie -