woensdag, september 29, 2021
13.9 C
Rotterdam
woensdag 29 september 2021

Getuigen gezocht van straatroof Doctor. H. Colijnlaan Rijswijk

Rijswijk – Een 19-jarige man uit Rijswijk werd op dinsdagavond 4 september omstreeks 23:45 uur slachtoffer van een gewelddadige straatroof op de Doctor. H. Colijnlaan. Drie onbekende mannen beroofden hem hardhandig van goederen en gingen er vandoor. De man raakte gewond en liet zich behandelen bij een huisartsenpost. De politie doet onderzoek.

 

De man vertelde dat hij omstreeks 23:45 uur vanuit Spoorwijk kwam en op de Huis te Landelaan liep. Op de hoek bij de Generaal Spoorlaan ter hoogte van zwembad De Put kwamen drie onbekenden naar hem toelopen. Met geweld beroofden de drie hem van zijn tas met inhoud en jas. Daarna gingen de verdachten er te voet vandoor en liep het slachtoffer naar huis en belde de politie.

Agenten troffen in de omgeving de drie niet meer aan en zoekt nu naar getuigen. Het slachtoffer deed aangifte. Heeft u de overval gezien of heeft u de drie verdachten zien lopen in deze omgeving? Bel dan met de districtsrecherche via 0900-8844. Liever anoniem, bel dan met 0800-7000.

Signalementen
De drie verdachten zijn ongeveer 20 jaar oud en droegen alle drie een gekleurde heuptas. Een was geheel in het donker gekleed met een muts op. Een andere verdachte droeg een zwart trainingsjack en roodkleurige schoenen. De derde verdachte was getint en geheel in het donker gekleed.

Related Articles

Auto verwoest door brand Opperduit Lekkerkerk

0
Lekkerkerk - Op een verlaten terrein langs de Opperduit in Lekkerkerk heeft dinsdagavond een auto...

Politie start onderzoek na verdronken kat in Pernis

0
Pernis - Vandaag deed één van de wijkagenten van Pernis tijdens haar dienst een verontrustende...

Alles over stoppen met coke

0
Stoppen met coke is een van de lastigste verslavingen om mee te stoppen. Cocaïne wordt...

Laatste Nieuws

Partner Content Dagblad010

Nu ook een bijzonder hotel in Fenix 1 op Katendrecht

Nu ook een bijzonder hotel in Fenix 1 op Katendrecht [...]

'Perron Nul herrezen aan de Vijverhofstraat'

'Perron Nul herrezen aan de Vijverhofstraat' [...]

Woonstad en Vestia maken Oud-Charlois duurder

Woonstad en Vestia maken Oud-Charlois duurder [...]

Rotterdammer (39) vast na vondst dode man in Lombardijen

Rotterdammer (39) vast na vondst dode man in Lombardijen [...]

Rotterdam roept noodtoestand uit voor het klimaat

Rotterdam roept noodtoestand uit voor het klimaat [...]

Stay Connected

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,066VolgersVolg