maandag, mei 23, 2022
16.1 C
Rotterdam
maandag 23 mei 2022

Getuigen gezocht van straatroof Doctor. H. Colijnlaan Rijswijk

- advertentie -

Rijswijk – Een 19-jarige man uit Rijswijk werd op dinsdagavond 4 september omstreeks 23:45 uur slachtoffer van een gewelddadige straatroof op de Doctor. H. Colijnlaan. Drie onbekende mannen beroofden hem hardhandig van goederen en gingen er vandoor. De man raakte gewond en liet zich behandelen bij een huisartsenpost. De politie doet onderzoek.

 

De man vertelde dat hij omstreeks 23:45 uur vanuit Spoorwijk kwam en op de Huis te Landelaan liep. Op de hoek bij de Generaal Spoorlaan ter hoogte van zwembad De Put kwamen drie onbekenden naar hem toelopen. Met geweld beroofden de drie hem van zijn tas met inhoud en jas. Daarna gingen de verdachten er te voet vandoor en liep het slachtoffer naar huis en belde de politie.

Agenten troffen in de omgeving de drie niet meer aan en zoekt nu naar getuigen. Het slachtoffer deed aangifte. Heeft u de overval gezien of heeft u de drie verdachten zien lopen in deze omgeving? Bel dan met de districtsrecherche via 0900-8844. Liever anoniem, bel dan met 0800-7000.

Signalementen
De drie verdachten zijn ongeveer 20 jaar oud en droegen alle drie een gekleurde heuptas. Een was geheel in het donker gekleed met een muts op. Een andere verdachte droeg een zwart trainingsjack en roodkleurige schoenen. De derde verdachte was getint en geheel in het donker gekleed.


Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp+31103070855 of Mailredactie@nieuwsopbeeld.nl


 

- Advertisement -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,214VolgersVolg
- advertentie -