zondag, mei 29, 2022
10 C
Rotterdam
zondag 29 mei 2022

Steekpartij in rij van supermarkt Dirk de Derdelaan Vlaardingen

- advertentie -

Een klant van supermarkt aan de Dirk de Derdelaan is donderdagavond gewond geraakt nadat deze door een andere klant werd gestoken. Het slachtoffer reageerde naar een voordringer dat deze hier niet van gediend was en werd daarop gestoken.

Waarmee het slachtoffer is gestoken is niet bekend. Een ambulance heeft het slachtoffer naar het ziekenhuis gebracht. De politie onderzoekt het incident en camerabeelden worden veiliggesteld. De verdachte is nog niet gepakt.


Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp+31103070855 of Mailredactie@nieuwsopbeeld.nl


 

- Advertisement -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,221VolgersVolg
- advertentie -