maandag, januari 18, 2021

Man toont geslachtsdeel aan vrouwen in Rotterdam en Capelle aan den Ijssel

Een man heeft afgelopen week zijn geslachtsdeel getoond aan vrouwen bij metrostation Capelsebrug en metro Delfshaven. De man liet zijn jongeheer zien nadat hij een tijdje rond bleef hangen bij diverse vrouwen.

De politie is op zoek naar slachtoffers van deze man. Zodat ze met meerdere aangiftes een profiel kunnen schetsen. Het is een strafbaar feit dat iemand onverwachts geconfronteerd wordt met seksueel grensoverschrijdend gedrag op openbare plekken, die voor iedereen veilig zouden moeten zijn.

Doe aangifte
Het blijkt dat veel mensen geen aangifte doen van schennispleging. Toch is het belangrijk om aangifte te doen omdat dan zaken eventueel gekoppeld kunnen worden aan verdachten. De politie kan de verdachte vervolgens aanhouden en er kan een hulpverleningstraject in gang gezet worden. Daarom, word je geconfronteerd met een potloodventer? Meld het altijd bij 0900-8844 of doe aangifte. www.politie.nl

Related Articles

Fietser zwaargewond na aanrijding Laan van Avant-Garde Rotterdam

0
Rotterdam - Een 15-jarige fietser is zondagavond zwaargewond geraakt nadat deze werd aangereden op de...

Brandweer op zoek naar mogelijke drenkeling Gaddijk Spijkenisse

0
Spijkenisse - De brandweer is zondagavond een geruime tijd op zoek geweest naar een mogelijke...

Overval op supermarkt Bredenoord Rotterdam

0
Rotterdam - Een man heeft zondagavond een supermarkt aan de Bredenoord in Rotterdam-IJsselmonde overvallen. De...

Laatste Nieuws

Stay Connected

9,201FansLike
640VolgersVolg
7,968VolgersVolg