vrijdag, mei 27, 2022
15.6 C
Rotterdam
vrijdag 27 mei 2022

Man toont geslachtsdeel aan vrouwen in Rotterdam en Capelle aan den Ijssel

- advertentie -

Een man heeft afgelopen week zijn geslachtsdeel getoond aan vrouwen bij metrostation Capelsebrug en metro Delfshaven. De man liet zijn jongeheer zien nadat hij een tijdje rond bleef hangen bij diverse vrouwen.

De politie is op zoek naar slachtoffers van deze man. Zodat ze met meerdere aangiftes een profiel kunnen schetsen. Het is een strafbaar feit dat iemand onverwachts geconfronteerd wordt met seksueel grensoverschrijdend gedrag op openbare plekken, die voor iedereen veilig zouden moeten zijn.

Doe aangifte
Het blijkt dat veel mensen geen aangifte doen van schennispleging. Toch is het belangrijk om aangifte te doen omdat dan zaken eventueel gekoppeld kunnen worden aan verdachten. De politie kan de verdachte vervolgens aanhouden en er kan een hulpverleningstraject in gang gezet worden. Daarom, word je geconfronteerd met een potloodventer? Meld het altijd bij 0900-8844 of doe aangifte. www.politie.nl


Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp+31103070855 of Mailredactie@nieuwsopbeeld.nl


 

- Advertisement -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,222VolgersVolg
- advertentie -