Vrouw al geruime tijd overleden in woning Sterrenburg Dordrecht

vrijdag 7 september 2018 13:35

Dordrecht – Een melding van een bezorgde buurtbewoner heeft ervoor gezorgd dat agenten vrijdagmorgen in een woning van de Sterrenburgflat in Dordrecht een overleden vrouw hebben aangetroffen. Agenten gingen kijken omdat de bewoonster al een tijd niet meer was gezien.

Bij het forceren van de deur kwamen ze de vrouw al snel tegen. Ze bleek al een geruimte tijd geleden te zijn overleden. De politie is voor de zekerheid een sporenonderzoek gestart, dit om eventuele andere scenario’s als een natuurlijke dood uit te sluiten. Hoelang de vrouw er al lag is niet bekend.

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Vrouw al geruime tijd overleden in woning Sterrenburg Dordrecht
Schrijver:

 

 

Dordrecht – Een melding van een bezorgde buurtbewoner heeft ervoor gezorgd dat agenten vrijdagmorgen in een woning van de Sterrenburgflat in Dordrecht een overleden vrouw hebben aangetroffen. Agenten gingen kijken omdat de bewoonster al een tijd niet meer was gezien.

Bij het forceren van de deur kwamen ze de vrouw al snel tegen. Ze bleek al een geruimte tijd geleden te zijn overleden. De politie is voor de zekerheid een sporenonderzoek gestart, dit om eventuele andere scenario’s als een natuurlijke dood uit te sluiten. Hoelang de vrouw er al lag is niet bekend.

 

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!