zaterdag, mei 21, 2022
14 C
Rotterdam
zaterdag 21 mei 2022

Vrouw al geruime tijd overleden in woning Sterrenburg Dordrecht

- advertentie -

Dordrecht – Een melding van een bezorgde buurtbewoner heeft ervoor gezorgd dat agenten vrijdagmorgen in een woning van de Sterrenburgflat in Dordrecht een overleden vrouw hebben aangetroffen. Agenten gingen kijken omdat de bewoonster al een tijd niet meer was gezien.

Bij het forceren van de deur kwamen ze de vrouw al snel tegen. Ze bleek al een geruimte tijd geleden te zijn overleden. De politie is voor de zekerheid een sporenonderzoek gestart, dit om eventuele andere scenario’s als een natuurlijke dood uit te sluiten. Hoelang de vrouw er al lag is niet bekend.


Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp+31103070855 of Mailredactie@nieuwsopbeeld.nl


 

- Advertisement -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,212VolgersVolg
- advertentie -