Capellenaar (22) gewond na schietpartij Watergeusstraat Rotterdam

Date:

Deel bericht:

De politie is een onderzoek gestart naar een schietpartij in de Rotterdamse Watergeusstraat, afgelopen nacht raakte een 22-jarige man uit Capelle aan den IJssel gewond nadat ze werden beschoten. De auto reed na het schietincident op hoge snelheid weg. Niet veel later meldde een man zich met schotwonden in het ziekenhuis.

De politie heeft in de Watergeusstraat een sporenonderzoek verricht. Het slachtoffer zelf is als verdachte van het incident aangemerkt. De politie onderzoekt wat zich er heeft afgespeeld en wie de de schutter is.

- Advertisement -

Uit het onderzoek blijkt dat de gewonde man waarschijnlijk met een witte Volkswagen Golf van de Watergeusstraat naar het ziekenhuis is vervoerd. Daarbij zou de auto tegen de richting in hebben gereden, en tegenliggers die dus de goede kant opreden, hebben gedwongen om achteruit te rijden om doorgang te maken. De politie denkt dat deze getuigen misschien belangrijke informatie hebben die kan helpen bij het onderzoek.

Bent u een van de bestuurders die moest uitwijken of hebt u andere informatie over of beelden van dit incident en nog niet met de politie gesproken? Vul het onderstaande tipformulier in of bel 0900-8844. Wilt u liever anoniem blijven, bel dan M. 0800-7000.

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld
spot_img

Gerelateerd

Traumahelikopter ingezet voor onwel persoon op kermis Capelle aan den IJssel

Capelle aan den IJssel - Vrijdagmiddag 26 april rond 17.50 uur is een persoon op het terrein van...

Mannen houden personeel onder schot tijdens overval Aelbrechtskade Rotterdam

Rotterdam - De politie is op zoek naar getuigen van een overval op een restaurant aan de Aelbrechtskade...

Woning vol rook door schoorsteenbrand Dilledonk-Zuid Spijkenisse

Spijkenisse - Donderdagavond 25 april is er brand uitgebroken in een schoorsteen van een woning aan de Dilledonk-Zuid...

Grote brand in leegstaand kantoorpand Oosthavenkade Vlaardingen

Vlaardingen - In een groot kantoorpand aan de Oosthavenkade in Vlaardingen is donderdagmorgen rond 07.00 uur een grote...