donderdag, mei 26, 2022
17.6 C
Rotterdam
donderdag 26 mei 2022

Capellenaar (22) gewond na schietpartij Watergeusstraat Rotterdam

- advertentie -

De politie is een onderzoek gestart naar een schietpartij in de Rotterdamse Watergeusstraat, afgelopen nacht raakte een 22-jarige man uit Capelle aan den IJssel gewond nadat ze werden beschoten. De auto reed na het schietincident op hoge snelheid weg. Niet veel later meldde een man zich met schotwonden in het ziekenhuis.

De politie heeft in de Watergeusstraat een sporenonderzoek verricht. Het slachtoffer zelf is als verdachte van het incident aangemerkt. De politie onderzoekt wat zich er heeft afgespeeld en wie de de schutter is.

Uit het onderzoek blijkt dat de gewonde man waarschijnlijk met een witte Volkswagen Golf van de Watergeusstraat naar het ziekenhuis is vervoerd. Daarbij zou de auto tegen de richting in hebben gereden, en tegenliggers die dus de goede kant opreden, hebben gedwongen om achteruit te rijden om doorgang te maken. De politie denkt dat deze getuigen misschien belangrijke informatie hebben die kan helpen bij het onderzoek.

Bent u een van de bestuurders die moest uitwijken of hebt u andere informatie over of beelden van dit incident en nog niet met de politie gesproken? Vul het onderstaande tipformulier in of bel 0900-8844. Wilt u liever anoniem blijven, bel dan M. 0800-7000.


Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp+31103070855 of Mailredactie@nieuwsopbeeld.nl


 

- Advertisement -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,221VolgersVolg
- advertentie -