Persoon onwel door vreemde geur Erasmus MC, brandweer onderzoekt herkomst

zondag 9 september 2018 17:53

Door het vrijkomen van een onbekende stof raakte zondagmiddag één persoon onwel. De stof kwam vrij in één van de bijgebouwen en dus niet het ziekenhuis zelf.

Wat voor stof er precies vrijkwam is niet bekend, er een hing doordringende geur. Het betreffende bijgebouw werd korte tijd ontruimd. De brandweer was in grote getale aanwezig om de herkomst te onderzoeken. Hiervoor werd er onder andere een adviseur voor gevaarlijke stoffen ingezet.

Voor zover bekend heeft het ziekenhuis zelf geen last gehad van het incident. Dit houdt in dat er geen ontruiming is en patienten en medewerkers vooralsnog geen gevaar lopen. De persoon die onwel raakte is inmiddels weer in orde.

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Persoon onwel door vreemde geur Erasmus MC, brandweer onderzoekt herkomst
Schrijver:

 

 

Door het vrijkomen van een onbekende stof raakte zondagmiddag één persoon onwel. De stof kwam vrij in één van de bijgebouwen en dus niet het ziekenhuis zelf.

Wat voor stof er precies vrijkwam is niet bekend, er een hing doordringende geur. Het betreffende bijgebouw werd korte tijd ontruimd. De brandweer was in grote getale aanwezig om de herkomst te onderzoeken. Hiervoor werd er onder andere een adviseur voor gevaarlijke stoffen ingezet.

Voor zover bekend heeft het ziekenhuis zelf geen last gehad van het incident. Dit houdt in dat er geen ontruiming is en patienten en medewerkers vooralsnog geen gevaar lopen. De persoon die onwel raakte is inmiddels weer in orde.

 

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!