maandag, mei 23, 2022
16.1 C
Rotterdam
maandag 23 mei 2022

Overvallers tankstation Zwijndrecht snel gepakt

- advertentie -

Zwijndrecht – Een paar uur nadat op 9 september een tankstation aan de Zwijndrechtse Kort Ambachtlaan was overvallen, hadden agenten de vermoedelijke dader al gevonden en ingerekend.

Direct na de overval meldde een getuige via Burgernet dat de overvaller in Zwijndrecht ìn een specifieke auto was  weggereden. Agenten zagen deze auto rijden én wisten dat een soortgelijke auto ook was gezien bij een overval op een tankstation aan de Dordtse Reeweg-Oost, een paar dagen eerder. Alle reden om de bestuurder en zijn passagier een stopteken te geven en in te rekenen. Het gaat om een 22-jarige man uit Zwijndrecht en een 20-jarige vrouw uit Ridderkerk. Beiden zitten vast. De auto man de man is voor onderzoek in beslaggenomen. Onderzocht wordt of de verdachte ook aan de overval op het Dordtse tankstation te linken is.

Mede opgelost dankzij Burgernet
De politie is erg blij met de Burgernetgetuige. Ook bij deze overval blijkt maar weer dat de extra ogen en oren van honderden deelnemers het verschil kunnen maken. Wordt lid van Burgernet en help de politie bij het opsporen van verdachten en vermiste personen. Meer informatie over Burgernet en hoe u zich kunt aanmelden, vindt u hier.


Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp+31103070855 of Mailredactie@nieuwsopbeeld.nl


 

- Advertisement -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,214VolgersVolg
- advertentie -