woensdag, juli 6, 2022
21.2 C
Rotterdam
woensdag 6 juli 2022

Politie op zoek naar getuigen van schietpartij Wouwstraat Dordrecht

- advertentie -

De politie is op zoek naar getuigen van een schietpartij in de Vogelbuurt in Dordrecht. Het incident zou plaats hebben gevonden op de hoek van de Wouwstraat met de Noordendijk. Agenten waren snel ter plaatse maar troffen niemand meer aan.

De politie denkt dat er voorafgaand aan de schietpartij een ruzie kan zijn geweest. De politie komt daarom graag in contact met getuigen die iets hebben gehoord of gezien. Het is niet bekend of de politie verdere sporen heeft aangetroffen. Er raakte niemand gewond.

 


Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp+31103070855 of Mailredactie@nieuwsopbeeld.nl


 

- Advertisement -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,236VolgersVolg
- advertentie -