Politie op zoek naar getuigen van schietpartij Wouwstraat Dordrecht

maandag 10 september 2018 13:35

De politie is op zoek naar getuigen van een schietpartij in de Vogelbuurt in Dordrecht. Het incident zou plaats hebben gevonden op de hoek van de Wouwstraat met de Noordendijk. Agenten waren snel ter plaatse maar troffen niemand meer aan.

De politie denkt dat er voorafgaand aan de schietpartij een ruzie kan zijn geweest. De politie komt daarom graag in contact met getuigen die iets hebben gehoord of gezien. Het is niet bekend of de politie verdere sporen heeft aangetroffen. Er raakte niemand gewond.

 

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Politie op zoek naar getuigen van schietpartij Wouwstraat Dordrecht
Schrijver:

 

 

De politie is op zoek naar getuigen van een schietpartij in de Vogelbuurt in Dordrecht. Het incident zou plaats hebben gevonden op de hoek van de Wouwstraat met de Noordendijk. Agenten waren snel ter plaatse maar troffen niemand meer aan.

De politie denkt dat er voorafgaand aan de schietpartij een ruzie kan zijn geweest. De politie komt daarom graag in contact met getuigen die iets hebben gehoord of gezien. Het is niet bekend of de politie verdere sporen heeft aangetroffen. Er raakte niemand gewond.

 

 

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!