Vrouw zwaargewond na steekincident in Ebenhaëzerstraat Rotterdam

Date:

Deel bericht:

Rotterdam – Een 27-jarige vrouw is maandagochtend zwaar gewond geraakt toen zij in een woning op de Ebenhaëzerstraat in Rotterdam-Zuid gestoken werd. Wat er precies in de woning is gebeurd is nog onduidelijk. Eén man is aangehouden.

Kwart voor twaalf ‘s middags werd het alarmnummer gebeld vanwege een ruzie en steekincident in een woning. In de woning waren meerdere personen aanwezig, onder wie ook enkele kinderen. De vrouw had ernstige verwondingen. Agenten van het Team Parate Eenheid die extra getraind zijn op levensreddend handelen en beschikking hebben over speciale medische hulpmiddelen hiervoor, hebben de vrouw gelijk verbonden. De vrouw is vervolgens met een ambulance overgebracht naar het ziekenhuis.

- Advertisement -

Eén van de mannen die in de woning aanwezig was, een 34-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats, is aangehouden. De politie is een onderzoek gestart. De Forensische Opsporing heeft de woning onderzocht op sporen en de politie spreekt met getuigen.

Bent u ook getuige geweest en heeft u iets gezien of gehoord, dan vragen wij u contact op te nemen met de politie via 0900-8844. Anoniem melden kan via 0800-7000.

- Advertisement -
spot_img

Gerelateerd

Drie aanhoudingen in groot drugsonderzoek Rotterdam-Zuid

Rotterdam Zuid - De politie heeft dinsdag 16 april jl. drie mannen aangehouden in een groot drugsonderzoek. De...

Gewonde na steekpartij, politie vindt ook vuurwapen Putselaan Rotterdam

Rotterdam - Bij een steekpartij op de Putselaan in Rotterdam is vrijdagavond rond 18.20 uur een persoon gewond...

Jongen (12) steekt jongen (11) neer Spoorweghaven Rotterdam

Rotterdam - Een 12-jarige jongen heeft woensdagavond een 11-jarige leeftijdsgenoot neergestoken. De steekpartij vond plaats op de Spoorweghaven...

Ruit van woning gesneuveld na explosie Feijenoordkade

Rotterdam - Bij een woning aan de Feijenoordkade in Rotterdam heeft donderdagavond net voor middernacht een explosie plaatsgevonden....