Verkeersregelaar gewond na aanrijding N217 ‘s-Gravendeel

woensdag 12 september 2018 12:02

‘s-Gravendeel – Een verkeersregelaar is woensdagmorgen gewond geraakt na een ongeval. Een automobilist reed door een nog onbekende oorzaak op de stilstaande auto van de verkeersregelaar. De verkeersregelaar werd ook geraakt, vloog door de lucht en belandde in de berm.

De verkeersregelaar is door ambulancepersoneel met onbekende verwondingen naar het ziekenhuis gebracht. Naast de ambulance kwam volgens RTV Rijnmond ook de traumahelikopter ter plaatse. De politie doet onderzoek naar de toedracht van het ongeval. De verkeersregelaar was aan het werk vanwege wegwerkzaamheden.

 

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Verkeersregelaar gewond na aanrijding N217 ‘s-Gravendeel
Schrijver:

 

 

‘s-Gravendeel – Een verkeersregelaar is woensdagmorgen gewond geraakt na een ongeval. Een automobilist reed door een nog onbekende oorzaak op de stilstaande auto van de verkeersregelaar. De verkeersregelaar werd ook geraakt, vloog door de lucht en belandde in de berm.

De verkeersregelaar is door ambulancepersoneel met onbekende verwondingen naar het ziekenhuis gebracht. Naast de ambulance kwam volgens RTV Rijnmond ook de traumahelikopter ter plaatse. De politie doet onderzoek naar de toedracht van het ongeval. De verkeersregelaar was aan het werk vanwege wegwerkzaamheden.

 

 

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!